Campingvagt på Kærligheden

Arbejdet går ud på at være campingvagt på Kærligheden mark 1, hvor vi passer på vores gæster, og sørger for at de overholder de regler der er for camping på området. Opgaver kan være fx rundering på området, gatevagt, tjek af brandmateriel, uddeling af skraldesække, tjek af hegn, og at svare på en masse spørgsmål fra festlige gæster.

Når man går rundt i hold af 2-3 vagter, har man altid en radio med, så man kan spørge i vagtteltet hvis der er noget man er i tvivl om.

Vi er ikke rigtige “vagter”, så hvis der mod forventning opstår ballade, er der andre der tager sig af det, så det er ren service service service.

Man skal have 3 vagter af 8-10 timer, deltage i informationsmøde op til festivalen, samt færdiggøre e-læring for campingvagter. Vagterne kan ligge i tidsrummet fra fredag d. 29/7 til mandag d. 8/8 hvor langt de fleste vagter ligger fra søndag d. 31/7til søndag d. 7/8. Når tiden kommer byder man ind på fastlagte vagtblokke af 3 vagter, hvor der er en dagvagt, en aftenvagt og en nattevagt. Man kan senere i forløbet bytte vagter internt på holdet, det kommer der meget mere info om når vi kommer nærmere.

Man skal kunne møde ædru på sine vagter, og må ikke drikke når man er på vagt. Men alle de andre dage er campingvagterne nogle af de bedste til at feste i gennem! Og man bliver hurtigt en del af et fælleskab hvis man har lyst til den slags. Vi har også adgang til mange bagområder, herunder medhjælper/opstiller Camp, hvor der er mulighed for at slå telt op, gratis bad og ro om natten. Ligesom vi har adgang til “Vores bar” inde i skoven, hvor det kun er hjælpere der fester, og hvor priserne er lidt lavere end inde på festivalpladsen.

Ude hos os selv holder vi fester i vagtteltet på kærligheden mark 2, som vi har et super samarbejde med, og slapper af i vores eget vagttelt på mark 1.

Hvis du fortsat er frisk på det og tænker at du vil være en del af det, så sørg for at din membaprofil er opdateret med kontingent og profilbillede, og søg en plads hos os!

Medlemskab giver også adgang til medhjælperfesten i maj måned, hvor alle frivillige fester sammen i Skanderborg, hvor de plejer at booke nogle fede bands til os! Ligesom man er inviteret til julefrokost i februar året efter festivalen.
Område Camping
Periode: Under festivalen
Krav Vi ser helst at du er minimum 21 år, og at du har en eller anden form for festivalerfaring. Desuden omfatter opgaverne en del rundering, hvorfor det er nødvendigt med en fysik der kan holde til at få lidt motion.