Bartendere søges

Vi søger ansvarlige og kompetente bartendere (m/k) på 23+ til bartjans i FADD1 under årets festival. FADD1 er beliggende ved Bøgescenerne, så du er garanteret max festivalstemning mens vi arbejder. Du bliver en del af et hold 70 medhjælpere, som har det fantastisk sjovt samtidig med at vi giver gæsterne den fedeste festivaloplevelse! Vi delte i 2019 bag-område med Thor Hill, hvilket vi forventer at gentage. Så vi har et fællesskab på i alt ca 140 medhjælpere. Er du klar på at give den en skalle, kan sætte flueben ved ovenstående og er fuld af god festival-energi = så lad os endelig høre fra dig snarest muligt. Optagelse foregår efter først-til-mølle. Vi må lige bede om forståelse for at vi nok desværre ikke kan nå at give personligt tilbagesvar til alle, men vil tilknytte jer efterhånden. Dermed får I automatisk besked om optagelse, og de eventuelt resterende der ikke får en plads, vil vi selvfølgelig forsøge at nå at svare tilbage i ordentlig tid. Vi glæder os til at høre fra DIG :-)
Område Bar
Hold 9
Periode: Under festivalen
Antal timer 24
Krav M/K på 23 år eller mere, gerne med erfaring fra tidligere. Har du ikke det, så forventer vi at du er udadvendt, lærevillig, fuld af godt humør, rap i replikken og arbejdsom - så skal det nok blive en succes :-)

Der tildeles vagter i vagtplanen, hvor vi hidtil har fordelt det på 3 vagter a 8 timer - vi forbeholder os dog at gøre det anderledes i år.