Bartender

Jobbet starter

05/08/2020

Jobbet slutter

09/08/2020

Skovens måske sjoveste bar kommer formentligt til at have et par ledige pladser på holdet, så har du erfaring med at stå i en bar, og knuselsker du at være en del af et hold, hvor det sociale fællesskab betyder rigtigt meget, så kunne det godt være dig, vi leder efter i Royal Wunderbar.

Du bliver en del af en veldrevet bar, hvor vi sætter stor pris på at levere en SMUK service til vores gæster - og at hygge os med vores kolleger i vores festlige bagområde. Og med cirka 90 medlemmer på holdet, så vil der næsten altid være en at snakke med og nyde en Blå Thor eller hvid russer med.

Vi ved allerede nu, at vi får et par ledige pladser på holdet til sommer, men bartenderne fra 2019 har indtil udgangen af december til at melde tilbage, så vi kan desværre ikke sige noget før om en god måneds tid om hvem der kommer ind på holdet i år. Men søg meget gerne, så samler vi op i starten af det nye år.

Og send meget gerne et par ord om dig selv, hvem du er, og hvorfor vi skal vælge lige nøjagtigt dig :-)

Område Bar
Organisation SmukFest
Tidsrum (uger) 32
Antal timer 24
Krav Erfaring fra service-branchen er en stor fordel, så har du tidligere arbejdet på café, bar eller restaurant er det et stort plus.
Arbejdsom og med et smil på læben.
Være parat til at lære nye mennesker at kende.
Være med på at en del af timerne er om aftenen / natten, da det er det travleste tidspunkt

Alderskrav: ansøgere over 23 år foretrækkes, da det matcher barens publikum bedst,
Søg jobbet