Robust, moden og gode overtalelsesegenskaber? Bliv Flaskeguide - Lige midt i festen

Som flaskeguide arbejder du under festivalen - i festivalpladsens åbningstid – og dit arbejde foregår lige midt i festen.

Som flaskeguider er vi en del af sikkerhedsorganisationen på SMUK. Formålet med flaskeguiderne er at sikre en flaskefri festivalplads, hvor gæsterne kan færdes sikkert, og nattens forsyninger kan køres sikkert ind uden risiko for glasskår.

Flaskeguiderne betjener en række barer rundt om på festivalpladsen. Vores opgave er i al sin enkelthed at sikre, at glasflasker m.v. byttes med plastikkrus, når festivalgæsterne forlader baren – samtidig med at vi med smil, charme og højt humør bidrager til den gode stemning i baren.

Vi kommer meget tæt på rigtig mange feststemte og berusede mennesker. Derfor er det vigtigt, at du er robust, moden, har noget livserfaring og har det fint med at kontakte voksne og ofte fulde mennesker, som ikke alle synes, at det er en super god idé at få et plastikkrus i stedet for en flaske. Her er det vigtigt, at du kan ”sælge” budskabet og overtale gæsten - med smilende myndighed, med charmerende kreativitet eller måske med en magisk byttedans.

Vagterne foregår primært stående - men indebærer ikke hård fysisk aktivitet derudover.

Aldersgrænsen er 18 år - omen det er en KÆMPE fordel hvis du har mindst et par års erfaring efter din ungdomsuddannelse. Har du oplevet en 4-5-6 runde fødselsdage, er du også særdeles velkommen hos Flaskeguiderne. Vi sigter mod at sammensætte vagthold, så de både rummer erfarne, myndige kræfter og robust, energisk ungdom.

Du skal arbejde 24 timer i alt under festivalen. Vagterne planlægges og fordeles, når skoven er blevet rigtig grøn igen.

Som frivillig hos Flaskeguiderne får du naturligvis:
- partout-armbånd til hele festivallen
- adgang til medarbejder-camping-området
- adgang til medarbejderbarerne Vores Bar og Skralde bar med yderst fordelagtige priser
- adgang til gratis morgenmad hver morgen
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Du skal være minimum 18 år, kunne snakke dansk med kunderne, være robust, moden og kunne håndtere fulde og irriterede festivalgæster