Parkeringsguide, med gratis camp med strøm, samt gode toilet- og badforhold.

Har du det smukkeste smil, som vores gæster skal se som noget af det første når de ankommer til Smukfest, så er det dig vi søger på parkeringen.

På parkeringen hjælper vi med at få bilerne parkeret, så der er plads til alle. Guider gæster til de rigtige busser, samt giver vores gæster en god velkomst til Smukfest. Under vagten søger vi for der bliver rokeret på de forskellige poster, så vagten ikke føles så lang. Derudover kommer du til at prøve det hele, samt får snakket med de andre på holdet, så du mærker sammenholdet der er, ved at være medhjælper.

De vagter vi kan tilbyde er:
Nathold 4: Vagter - Onsdag d. 3/8 og Torsdag d. 4/8 kl. 20:00 til 08:00
Nathold 5: Vagter - Fredag d. 5/8 og Lørdag d. 6/8 kl. 23:30 til 12:00

Vi tilbyder et hold på ca 220 personer. Vi har vores egen camp, hvor vi respekterer hinanden, specielt med larm, da vi der altid er nogle der ligger og sover, da vi både har natte- og dagvagter. Så tag enten dit telt eller campingvogn med, vi har både toilet- og badevogne samt strøm.

Så tøv endelig ikke med at skrive eller ring til 31771567 hvis du vil have en plads på dette skønne hold. Og hvis I er flere der gerne vil afsted sammen, så sig endelig til, da vi nok godt kan finde plads til jer alle.
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Min 18 ÅR, gode fødder og fantastisk humør