Flaskeguide - Hjælp gæsterne ved ind-/udgange til diverse barer på pladsen

Klarer du ALT med et SMIL?
Også at give den samme besked (rigtig) mange gange – måske endda til den samme gæst?

Så læs mere om at være flaske-guide her. På Smukfest opretter vi som noget nyt flaskezoner på festivalpladsen.

I Flaskezonerne kan alle gæster nyde drikkevarer fra en øl – og vinflasker i champagneglas og vinglas, men de må ikke tage dem med ud fra flaskezonerne. Derfor har vi brug for flaske-guider!
Som flaske-guide er det din fornemmeste opgave at hjælpe vores gæster med at huske, at flasker og glas skal blive i flaskezonen og med at hælde evt. indhold i et engangskrus, eller i halsen, inden de forlader flaskezonen. Du vil være placeret i ind- og udgange til en flaskezone, og udgangspunktet er, at I står sammen i par (to og to) og evt. rokerer i løbet af vagten. Du vil som flaske-guide sikkert også få mange spørgsmål fra vores gæster om alt muligt og umuligt andet, og det er derfor vigtigt, at du med et smil på læben er klar til at hjælpe vores gæster.

Som frivillig medhjælper skal du arbejde 24 timer under Smukfest, og så får du til gengæld et partout-armbånd, adgang til særlige medhjælperområder og mere endnu.

Du kan ansøge her på siden - eller ved at sende en mail til flaskeguide@smukmail.dk

PS. Er I en større vennegruppe, som søger festivaljob sammen, har vi en god mulighed for at tilbyde dette. Vi skal være et hold på 120 smilende frivillige medhjælpere.
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Du skal kunne optræde venligt, myndig, imødekommende og med smil og humor. Derudover skal du være minimum 18 år, kunne snakke dansk og derudover selvfølgelig være medlem af Skanderborg festivalklub.