Arbejdsmiljøtræner - sundt og sikkert arbejdsmiljø på SMUKFEST

Jobbet starter

24/06/2019

Jobbet slutter

16/08/2019

Er du imødekommende og god til, at tale med mennesker - og har en viden om hvordan man skaber et sundt og sikkert arbejdsmiljø, så er det dig vi har brug for.
Opgaven er at formidle til de frivillige, hvordan de passer på sig selv og andre, så vi undgår skader på dem selv og andre.
Der skal gåes pædagoisk til opgaven, hvor vi lærer fra os om hvordan der skabes et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Holdet består af 12 personer, der runderer på festivalpladsen i perioden uge 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 (man-ons) og 33 (man-fre).
Man skal kunne arbejde selvstændigt, med evt. support fra en kollega på holdet - men som udgangspunkt skal man selvstændigt kunne varetage opgaven, så vi øger vores synlighed mest muligt på pladsen.

Vi starter op i uge 26 (mandag den 24. juni) det er typisk undertegnede der går lidt til og fra i de første to uger, da der ikke er så mange aktiviteter i Skoven endnu på det tidspunkt.

Timeantallet er typisk bundet op på vagter af 5 eller 10 timer ad gangen, med mest tryk på weekender, da det også er her de fleste aktiviteter foregår.
Så er der nogle timer til hjemmearbejde også.

Hvis man har andre ønsker såsom måske nogle timer efter arbejde, så finder vi også ud af det.

Område Service & support
Organisation SmukFest
Tidsrum (uger) 26,27,28,29,30,31,32,33
Antal timer 42
Krav Imødekommen og god til at tale med mennesker.
Viden om arbejdsmiljøloven, med særligt fokus på: Fysisk arbejdsmiljø - Bygge- og anlægsaktiviteter, Kemi og sundhedsskadelige stoffer, og ikke mindst samarbejde og psykisk arbejdsmiljø.
Søg jobbet