Bartender til Royal Wunderbar

Royal Wunderbar kalder på DIG!


En af skovens største festbarer er på jagt efter nye talenter. Er du i stand til at sende fadøl over disken hurtigere end billetterne til Smukfest bliver udsolgt, og har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, fester sammen og i det hele taget bare er gode mennesker overfor hinanden, så er det lige netop DIG vi leder efter!Kunne du tænke dig, at bliver bartender i Royal Wunderbar på Smukfest, så send nogle linjer, hvor du beskriver hvorfor vi skal vælge netop dig!

Som frivillig medhjælper i Royal Wunderbar skal du levere 24 timers indsats under festivalen - på skiftende tidspunkter, da vi har tørstige gæster det meste af døgnet.

Oven i det får du lov til at blive en del af Wunderbar-familien, hvor vi blandt andet hygger os i vores bagområde, når ikke vi er på vagt.

Har du spørgsmål, så kontakt formand Jasper på smukwunder@smukmail.dk - send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi sætter holdet så snart vi har et tilstrækkeligt antal kvalificerede kandidater.

Husk også at skrive i ansøgningen, hvor gammel du er, da bartendere på Smukfest skal være ældre end 23 år.Er I flere der ansøger sammen er det også helt i orden, men skriv det gerne i ansøgningen.
Område Bar
Periode: Under festivalen
Krav Du skal være fyldt 23 år, og meget gerne have erfaring fra servicebranchen (fx tjener, bartender eller lignende). Og så skal du være i godt humør!