Er du verdensklasse spritslæber?

Vi mangler nogle friske folk der er fyldt 21 år og har kørekort til at hjælpe i Bar’ Logistik.Vores opgave består kort og godt i, at levere varer, så ingen barer på festivallen løber tør.

Du bliver en del af et større hold, hvor vi hjælper hinanden med at løse vores opgave - imens vi hygger og hører god musik fra vores base, der ligger midt i skoven.

Dine ene vagt ligger lørdag d.6/8 enten kl. 05-ca.14 eller kl. 14:00 - 02:00.

De resterende timer (ca.12) kan aftales indbyrdes efter hvad der passer dig (og vores vagtplan).

Der er pt. muligheder for vagter både før, under og efter.

Arbejder du før eller efter festivalen skal der lægges lidt ekstra timer i forhold til 2x12 timer under festivalen.Som medhjælper får du følgende:

1. Medhjælperarmbånd – for din indsats på Smukfest, får du naturligvis et medhjælperarmbånd, der giver dig adgang til festivalen og campingområderne hele ugen.

2. Mad – når du er på vagt.

3. Adgang til særlige medhjælperområder som for eksempel Vores Bar. Vores Bar er for alle medhjælpere, og her er der billig bar, drønhyggeligt og masser af mulighed for at hænge ud og få en snak med andre medhjælpere.

4. Årets medhjælper T-shirt, som du kan rende rundt og blære dig i.

5. En gratis billet til Medhjælperfesten i maj – fordi mange medhjælpere under festivalen knokler for, at andre kan have en fest, holder vi én gang om året også verdens bedste personalefest, der samler omkring 4000 medhjælpere til billige priser i baren og live optrædender fra nogle af de bedste danske bands.

For at blive en del af klubben, skal du være medlem af Skanderborg Festivalklub og have betalt kontingent.Skriv til os på barlogistik@smukmail.dk, og så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med til årets SmukFest
Område Logistik
Periode: Under festivalen,Efter festivalen
Krav Kørekort, godt humør, lyst til at være en del af fællesskabet, 21+ år,