Flaskeguide - Serviceminded hjælp i barområderne

Klarer du ALT med et SMIL?
Også kan du håndtere at give den samme besked (rigtig) mange gange – måske endda til den samme gæst?
Så er det måske noget for dig at være flaskeguide!

På Smukfest opretter vi som noget nyt flaskezoner på festivalpladsen.
I Flaskezonerne kan alle gæster nyde drikkevarer fra en øl – og vinflasker i champagneglas og vinglas, men de må ikke tage dem med ud fra flaskezonerne. Derfor har vi brug for flaske-guider, som skal dække udgangene på Champagnebaren, Vinoteket, Walthers bar og mange andre af de fede barer på Smukfest.

Som flaske-guide er det din fornemmeste opgave at hjælpe vores gæster med at huske, at flasker og glas skal blive i flaskezonen og med at hælde evt. indhold i et engangskrus, eller i halsen. Du vil være placeret i ind- og udgange til barerne, og udgangspunktet er, at I står sammen i par (to og to). Du vil som flaske-guide sikkert også få mange spørgsmål fra vores gæster om alt muligt og umuligt andet, og det er derfor vigtigt, at du med et smil på læben er klar til at hjælpe vores gæster.

Som frivillig medhjælper skal du arbejde 24 timer under Smukfest, og så får du til gengæld et partout-armbånd, adgang til medarbejderbaren og dermed medarbejderpriserne og mere mere.

Har du lyst til at være flaske-guide, så vælg "søg jobbet” - eller skriv direkte til os på flaskegide@smukmail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig
Område Sikkerhed
Periode: Under festivalen
Krav Du skal kunne optræde venligt, myndig, imødekommende og med smil og humor. Derudover skal du være minimum 18 år, kunne snakke dansk og derudover selvfølgelig være medlem af Skanderborg festivalklub.