Vi søger medhjælpere der er gode med tal til kontor under ”Bar’ lager”

Er du god til tal er du serviceminded og bliver du ikke skræmt af ord som ordre, faktura og pakkesedler?

På Bar’ lageret har vi ansvaret for festivalens lager af de ca. 100 vigtigste varer på festivalen – herunder øl, sodavand, spiritus, appelsiner og isterninger mv.

Vores opgave er, sammen med Bar’ slæber holdene, at sørge for at barerne bliver faktureret korrekt for de varer de bestiller ved os – og at sikre at de får de varer de har bestilt. Og rigtigt meget adhoc, som vil komme løbende. Kort fortalt bliver det din opgave at følge bestilling i systemet fra ordre afgivelsen til levering i baren.

Derudover så kan barerne ringe eller skrive til os, med spørgsmål til deres ordrer, varer, bestillinger mv. f.eks. hvor langt er ordren, hvornår regner vi med at den bliver leveret, hvordan kan de bestille og hvad ellers barerne har af spørgsmål til os. Og så hjælper vi dem efter bedste evne og med et smil på læben.


Opgaverne kan variere, og det samme kan travlheden – alt efter hvornår og hvor meget barerne bestiller. Der vil også være tid til hygge, samvær og fællessang. Vagternes længde varierer - 6, 9 eller 12 timers vagter alt efter om det før/under/efter festivalen. Reglerne er, at der skal arbejdes 42 timer før festival, 24 timer under festival, 36 timer efter – men vagter kan kombineres før/under/efter.


Vi holder til på ”logistikpladsen” – en af de bedste lokationer i skoven - lige bagved hele festen i medhjælperområdet bag P3 teltet med ca. 100 m. til indgangen til festivalen.
Hvis du gerne vil have flere oplysninger omkring jobbet så send en mail til: hr.rosted@gmail.com og så finder vi ud af det.


Smukke hilsener
Githa & Janus
Område Support
Periode: Under festivalen
Krav Minimum 18 år, Smilende og fuld af Kærlighed