UGE 32 OPSTART MANDAG ELLER TIRSDAG 4 DAGE / KUN 36 TIMER OG EN FED NEDTAGER FEST

Medhjælpere søges, til helt Ny startet hold, med NY FORMAND, der vil skabe et FANTASTISK & SPÆNDENDE HOLD, hvor FÆLLESSKAB & SAMMENHOLD er højt prioriteret.Os selvom vi skal løfte en stor opgave, som det er at få kærligheden, til at ligne en helt almindelig mark igen på bare en uge.

Så selvom det er nedtagning, skal vi nok få hygget/ fest og nok os et par øl eller 4. Kan du nikke ja til nogle af disse ord, som prioriteres højt.

A - nderkendelseN - ydelseS - ammenholdV - ennerA - ktivR - espektSå grib tastaturet og skynd dig.At skriv til din nye forkvinde. I SÆR HVIS DU OS VIL OPLEVE ENDNU EN FED FEST, NEMLIG VORES NEDTAGER FEST OM LØRDAGEN.

SMID MAIL TIL: kaerlignedtagning@smukmail.dk VI HAR ET SUPER FEDT HOLD, HVOR VI KAN REGNE MED HINANDEN, SÅ DU KAN GODT GLÆDE DIG TIL AT ARBEJDE PÅ VORES HOLD EFTER FESTIVALEN. DET ER SUPER 4 FEDE DAGE / 36 TIMER I UGE 32. HVOR DER OS BLIVER PLADS TIL ET PAR OVERRASKELSER. SÅ HVIS DU VIL OPLEVE ET FEDT MEDHJÆLPER TEAM SÅ ER DET HER DU SKAL VÆRE. VI GLÆDER OS SÅ MEGET TIL AT HAVE DIG MED PÅ HOLDET.
Område Nedtagning
Periode: Efter festivalen
Krav DER ER PLADS TIL ALLE. OM DU ER MAND ELLER KVINDE; DRENG ELLER PIGE, KAN DU STYRE EN SKRUEMASKINE ER DU MERE END VELKOMMEN. VI HAR OGSÅ BRUG FOR NOGLE GÆVE FOLK DER KAN KØRE GUMMIGED / TRAKTOR .