Backup/runner Happy Hippie Bar

Happy Hippie søger skønne frivillige backuppere! Vil du være med i vores barkollektiv?Vi søger frivillige til vores backup funktion der søger for at køleskabene er fyldte og der er drinks i hanerne. Du må gerne have erfaring med bar eller festival og have lyst til at arbejde i festivalens største og smukkeste bar, faktisk så stor at næsten 10 % af festivalens smukke branderter bliver serveret fra vores bar. Det betyder også at vi har travlt, som i rigtig travlt og samtidig et stærkt og sjovt fællesskab. Er du fyldt 18 år med masser af smuk-energi og kan du holde dig selv i gang selv når timerne bliver små? Kan du arbejde 24 frivilligtimer der flyver væk, fordelt på 2-3 vagter under festival, med musikken fra bøgescenerne strømmende direkte mod dig og vores bar? Møder du med godt humør og gåpåmod til alle dine barvagter, også selvom det festen var umulig at stoppe natten før?Hvis ja - så send straks en smuk mail til formand Lasse på: Smuk.lasse@gmail.comVi tilbyder til gengæld for dine frivilligtimer i baren:- Partoutarmbånd til hele festivalen

- Adgang til et lækkert bagområde, hvor du altid finder andre frivillige

- Mulighed for, at indgive ønsker til lige præcis de vagt der vil passe dig bedst (hvis du søger inden 13. Juni)

- Mulighed for, at tage din bedste frivillige ven med. Vi garanterer, at små hold (under 4 personer) kan komme på vagt sammen, hvis i skynder jer og søger inden 13. juni.

- Mulighed for Bad og billige priser i Bagområdet.Vi håber, at du vil være med i vores smukke fællesskab under bøgetræerne på festivalens største og sjoveste bar.
Område Bar
Periode: Under festivalen
Krav 18 år, og klar til at tage fat.