Medhjælper på IT Ad. Hoc. Holdet

Nu har du chancen for at joine et hyggeligt hold, hvis opgave er at holde øje med at festivalen kører som smurt, ift. det software, som festivalen benytter, så gæsterne har en smuk oplevelse hele ugen i gennem.Vores motto er: at vi hjælper med at hjælpe.Enten løser vi opgaverne selv, ellers tildeler vi dem til de rigtige hænder. Det kan være at hjælpe gæster ift at få deres armbånd til at fungere, og f.eks. cases omkring ejerskab af armbånd.

Vi laver support til de andre hold ang. vores nye system, Smukpraj. En digital to do liste, som hjælper festivalen med at have overblik over de opgaver der dukker op.Vi holder til på et kontor i bagområdet ved teknikbyen.Der vil være en del kontakt til leverandører, support til vores gæster, samarbejde med andre hold.

Der vil være en lang vagt før festivalen starter ( lørdag - tirsdag lige inden) Samt to vagter a 8 timer under festivalen. Onsdag til søndag. Vores åbningstid er kl 9-22Vi er ca 18 på holdet. Og vi vægter at være seriøse, samt holde humøret på top-niveau, hele ugen i gennem.
Område Support
Periode: Før festivalen,Under festivalen
Krav Smukt humør. Vi arbejder i en hyggelig stemning, og vægter at vi har det sjovt. . En viden om IT. Evt erfaring med IT-support. Gode kommunikative evner. Du behøver ikke at være supernørd. Vores medhjælpere har ofte en baggrund i IT-verdenen. Udviklere og support, men har du interessen, så er du velkommen til at søge. Man bliver oplært i forsommeren, i løbet af et par møder.